Wide Tooth Comb

59,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 8717173120443
  • Denne plasthårkam er lavet til holdbarhed og er det perfekte værktøj til hverdagsbrug. Der er en kam til alle, der opfylder stylingbehovene for alle.  Perfekt til alle hårtyper.
  • Round Handle Comb er designet til at give præcis trimning og glat, trækfri kæmning og giver dig den nødvendige kontrol til overlegen hårpleje.  Med behageligt håndgreb og brede tænder, der løsner sig.  Udskridning Frit og frostende humaniseret design.  Glatte afrundede tænder skader ikke din hovedbund under kæmning og hjælper med at reducere hårfaldet.  Med fine tænder kan håret styles og plejes med præcision.  Perfekt størrelse til at have i baglommen.
  • Brug effekter: Beskyt din manke mod skader forårsaget af filtring og styling med denne brede tandkam.  Forbedre blodcirkulationen og reducere hårtab, skæl, hovedpine. Glid glat uden at skade hovedbunden.  Styrker mod brud ved håraffald.
  • Sådan bruges: Fantastisk til både skadevoldere og styrkesøgende.  Til kvinder med bølget, krus-tilbøjeligt hår, der ønsker at trodse fugt for et glat og slankt endeudseende.  Søger avanceret teknologi til at imødekomme flere behov.
  • Hvad skal du ellers vide: Materiale: Plast.  Størrelse: (cm)24,5×6,5×0,8 Nettovægt(g):50 Farve:Sort
Ofte købt sammen med