Fair & White So White Perfector Brighting Body Lotion 500ml

175,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 877917000108

FAIR & WHITE SO WHITE: Det er designet til nutidens moderne unge kvinder, der ønsker at forkæle og forynge deres hud. Med sin lyserøde, feminine emballage, So White! hudpleje opfylder enhver kvindes ønske. Med en bred vifte af ansigts- og kropshudpleje, der har en sød og lækker duft, So White! glatter let skinsstruktur og forbedrer skindets udstråling.

KLAR & FUGT: Klarende og fugtgivende kropslotion formuleret til at gøre mørke områder af kroppen lysere. Specielt udviklet til at falme misfarvning af huden og udjævne hudtonen.

DIMINISK MISFARVNING & BLOK MELANIN: Reducer forekomsten af ​​mørke pletter forårsaget af aldring, gentagen miljøeksponering, hormonelle udsving og arne efter acne. Denne effektive behandling er specifikt formuleret til at lette mørke pletter og blokere melanin fra at forårsage yderligere misfarvning med 1,9% hydroquinon (Hydroxyphenol).

MAKSIMER FORDELE: Påfør et tyndt lag Body Clearing Milk lotion på berørte områder på tør, renset hud, helst om natten. Anvend ikke for meget. Følg op med en SkinProtect SPF 50 solcreme dagligt under og efter behandlinger for at opretholde jævn hudtone.

STORE RESULTATER & STOR STØTTE - Beauty Dreams er en meget klientorienteret virksomhed. Vores vigtigste MÅL er at give dig de højeste resultater på en eller anden måde. Så hvis du har lyst til, at din oplevelse er under 5 stjerner - kontakt os direkte, så vil vi gøre vores bedste for at forbedre situationen

500ml

Antal
1
Tilføj til kurv
Ofte købt sammen med